Energipoppel

Fair Trees stærkt socialt forankret i lokalmiljøet i Ambrolaurii

Udgivet 1. juli 2014

IMG_3953 IMG_3954Juni 2014:
Founder af Fair Trees konceptet Marianne Bols og en delegation af danske og tyske Fair Trees producenter viste deres sociale engagement ved et imponerende donationsprogram, som fandt sted i den første uge i juni:

Der blev uddelt computere til 3 Fair Trees Scholashipstuderende, der blev uddelt et Fair Trees scholarship til en mandlig kandidat, samtlige lærere på 2 af de lokale skoler i region fik uddelt computere samt undervisningsmateriale.
Fair Trees sikrede igen i år lokalbefolkningen adgang til læge-og tandlægehjælp. Mere end 500 børn blev undersøgt og fik tilldelt tandbørster og tandpasta.
” Det er en stor personlig glæde at give noget tilbage til en lokalbefolkning, som i mange år har sørget for at vi kan producere frø, planter og juletræer af høj kvalitet ”.
Fair Trade gør en forskel og i Fair Trees har fastholder vi ” armslængdeprincippet”, hvor der fra ord sker handling direkte ud til den enkelte kogleplukker og det omkringliggende samfund, siger Marianne Bols.
Et barn af en kogleplukker har med økonomisk støtte fra Fair Trees netop overstået en operation.
”Jeg mødte igen i år mange lokale, som takkede mig personligt for vores indsats i området.
Dette er naturligvis kun muligt, fordi ansvarlige producenter og forbrugere støtter op om Fair Trees-konceptet og det vil jeg benytte lejligheden til at udtrykke min taknemmelighed for.