Bols Forstplanteskole blev stiftet i 1989 af Marianne og Lars H. Bols, der varetager den daglige drift og rådgivning. Du kan læse om virksomhedens historie her.  Vi arbejder ud fra en række værdier, der har direkte indvirkning på vort arbejde. Nøgleordene er:

Bæredygtighed
Vore produkter dyrkes med et minimum af kemikalier, og vi gør hvad vi kan for at sikre, at både vore egne og vore underleverandørers ansatte arbejder under ordentlige vilkår. Derfor findes der både økologiske og Fair Trade-godkendte produkter hos os. Læs fx om vore Fair Trade-nordmannsgranfrø og -planter, der er de eneste Fair Trade-frø på markedet. Som Fair Trade-godkendt virksomhed overholder vi de krav, Fair Trade Danmark har opstillet. Læs mere om Fair Trade her.

Kvalitet
Ved køb af frø, planter eller totalløsninger hos Bols Forstplanteskole får man høj kvalitet. Vi leverer kun ydelser og produkter, vi kan stå inde for. Vort mål er, at både kunde og leverandør er tilfredse hver gang.

Fleksibilitet
Ønskes planter, som ikke er nævnt i plantekataloget, så ret gerne henvendelse. Vi kan helt sikkert tilbyde den ønskede art og sort.

Service
Vi gør alt for at sikre, at vore kunder får det optimale ud af deres køb. Derfor besvarer vi alle henvendelser hurtigt og effektivt.

Tillid
Grundlaget for et godt samarbejde og gensidig tillid er leverancer af kvalitetsprodukter, god service og ikke mindst, at man som kunde oplever, at aftaler efterleves til punkt og prikke. Det vil man opleve hos os. Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds!